Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

DU  |  Llei orgānica de protecciķ de dades
Llei orgānica de protecciķ de dades

Llei orgānica de protecciķ de dades

 

En virtut del que s'estableix a la Llei orgānica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecciķ de dades de carācter personal (LOPD), l'informem que les dades personals facilitades en el present document seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers d'EDICIONS A PETICIĶ, SL amb les finalitats de gestionar els serveis contractats d'ediciķ i impressiķ, així com els de publicaciķ i venda mitjanįant una botiga virtual al nostre portal web.

Igualment, l'interessat autoritza la comunicaciķ o cessiķ d'aquestes dades a les empreses impressores i de transport necessāries per assolir les finalitats abans esmentades.

Les dades solˇlicitades sķn de carācter obligatori per a l'adequada prestaciķ del servei. L'interessat podrā exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, així com el de revocaciķ del consentiment per a la cessiķ de les seves dades en els termes previstos en la LOPD i a la seva normativa de desenvolupament, mitjanįant escrit i cōpia del DNI adreįat a EDICIONS A PETICIĶ, SL amb domicili a plaįa d'Europa, 3, 2n 2a - 17005 Girona, indicant la referčncia "Protecciķ de dades".

De la mateixa manera vostč autoritza expressament a EDICIONS A PETICIĶ, SL a utilitzar qualsevol tipus de mitjā de comunicaciķ amb la finalitat de mantenir-lo informat de totes aquelles novetats que afectin els serveis contractats. En cas contrari, podrā indicar per escrit o per correu electrōnic en qualsevol moment que no vol rebre aquestes comunicacions a l'adreįa esmentada anteriorment o bé a info@edicionsapeticio.com.

 

Torna

 

decor
 
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
eDU-Library
veure totes les sčries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciķ
descarrega els catālegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prčvia per correu electrōnic a l'adreįa o per telčfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sčries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciķ | Descārrega de catālegs | Contacte

Edicions A Peticiķ, SL Š 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnolōgic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciķ 8, full núm. GI-31787, inscripciķ 1a