Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

DU  |  Edita amb nosaltres
decoració ornamental

Edita amb nosaltres

Documenta Universitaria és un segell d'Edicions a Petició, S.L.

Les obres de caràcter acadèmic, dirigides a un lector especialitzat, no poden assumir un gran tiratge. Si només es publiquen els exemplars de cada obra que es requereixen en el moment, s’eviten inversions innecessàries i també que quedin en estoc exemplars sobrers que, finalment, i després d’haver assumit els costos de producció i d’emmagatzemament, s’acostuma destruir.

Documenta Universitaria només imprimeix els exemplars que el mercat reclama, però, en qualsevol moment, pot reimprimir el títol les vegades que sigui necessari. A més, ofereix l’opció de publicar l’obra en format de llibre electrònic o e-book; d’aquesta manera es fa possible, mitjançant la transacció segura del document electrònic, la venda de l’obra arreu del món sense despeses d’enviament.
Amb el sistema de la impressió sota comanda, totes les obres es mantenen sempre en catàleg i se’n fa promoció en els cercles especialitzats perquè siguin adequadament conegudes i sol·licitades.

Documenta Universitaria redueix extraordinàriament els costos de producció i pot oferir llibres de la màxima qualitat a preus molt atractius.

esquema de edita amb nosaltres

 

fi edita amb nosaltres
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
eDU-Library
veure totes les sèries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribució
descarrega els catàlegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prèvia per correu electrònic a l'adreça o per telèfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sèries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribució | Descàrrega de catàlegs | Contacte

Edicions A Petició, SL © 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secció 8, full núm. GI-31787, inscripció 1a