Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

IULA (UPF)

Terminología y derecho

Complejidad de la comunicación multilingüe

M. Teresa Cabré i Castellví, Carme Bach Martorell, Jaume Martí Llobet (Ed.)

V Simposi Internacional de Terminologia
Serie Activitats, 18

Edició en format paper

coberta

Terminología y derecho: complejidad de la comunicación multilingüe inclou, en una primera part, els textos de les ponències del V Simposi Internacional de Terminologia, així com les comunicacions i la taula rodona de clausura i, en la segona part, les conferències d'obertura i de clausura de la V Escola Internacional d'Estiu de Terminologia impartides per Luis González i Josefa Gómez de Enterría respectivament.

El simposi, en la seva cinquena edició, es va dedicar a les interrelacions de la terminologia amb el dret, centrades en el tema Terminologia i dret: complexitat de la comunicació multilingüe. Aquest volum recull les ponències de Rosalind Greenstein, Dénotation et connotation dans le domaine du droit; M. Teresa Castiñeira, Precisión del lenguaje y principio de legalidad; i Laura Santamaría, Términos frágiles y conceptos sólidos; així com comunicacions externes de temàtica relacionada que es van presentar en el simposi. El simposi es va clausurar amb una taula rodona, que s'inclou també en aquest volum, en la qual van participar Natividad Gallardo, Rosalind Greeinstein, Laura Santamaria, Elena Ferran i Agustí Pou.

Comanda

ReadOnTime

27,40 €

ISBN: 978-84-96742-00-0
DL: B-54.326-2006

302 pàgines
16 x 23,5 cm
Rústica amb solapes, fresat
Idiomes: català, castellà, galleg

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
IULA (UPF) Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona Papers de l'IRH Publicacions de la Càtedra Walter Benjamin UNICA-Estudis Estudis de cultura escrita i visual Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes Publicacions de la Càtedra UNESCO Càtedra Promoció de la Salut Publicacions de l'ICRPC Quaderns de Medi Ambient UT BHR (Biblioteca d'Història Rural) Publicacions de la Càtedra Ferrater Mora IULA (UPF)
eDU-Library
veure totes les sèries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribució
descarrega els catàlegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prèvia per correu electrònic a l'adreça o per telèfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sèries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribució | Descàrrega de catàlegs | Contacte

Edicions A Petició, SL © 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secció 8, full núm. GI-31787, inscripció 1a