Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagogia

Abriendo nuevas sendas en la práctica de la intervención neuropsicopedagógica

Carme Timoneda Gallart, et al.

Edició en format paper

coberta

Aquest llibre és com si es tractés d'una rosa de deu pètals. Els autors de cada un dels pètals se senten molt il·lusionats d'oferir al lector una obra conreada amb molt d'afecte i cura amb l'objectiu d'aportar una visió pràctica de la intervenció nueropsicopedagógica. El jardí en el qual han tingut a bé de conrear la rosa ha estat el màster en Diagnòstic i Intervenció en Neuropsicopedagogia que s'ha dut a terme a Santander durant el bienni 2013-2015.

És per això que el lector trobarà una base comuna en tots els capítols que gira entorn al model humanista-estratègic de diagnòstic i intervenció neuropsicopedagògica. En definitiva, el lector es trobarà amb diferents eixos temàtics: 1) la Neuropsicopedagogia com un nou paradigma de l'Orientació Educativa; 2) els fonaments neurocientífics de la metàfora com a recurs estrella d'un procés d'ajuda psicopedagògica; 3) els errors comuns o petites trampes en què podem caure en el procés orientador; 4) la importància de la interacció física i emocional d'un menor amb els seus progenitors; 5) les dificultats d'aprenentatge i l'aplicació pràctica del Model a la docència i a casos pràctics d'intervenció neuropsicopedagògica en psicosomatismes, en el conegut Trastorn per Dèficit d'Atenció, en casos de problemes relacionals greus; i, per acabar, 6) exemples concrets la importància de la tasca d'assessorar als docents.

És el nostre més sincer anhel que el lector en anar desfullant els pètals de la nostra rosa imaginària senti que penetra en una nova i apassionant camí cap al pràctica de la intervenció neuropsicopedagògica.

 

Comanda

28,85 €

ISBN: 978-84-9984-307-0
DL: GI-1.857-2015

462 pàgines
15 x 21 cm
Rústica amb solapes, fresat
Idiomes: castellà

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
IULA (UPF) Publicacions de l'ICRPC Càtedra Promoció de la Salut BHR (Biblioteca d'Història Rural) Quaderns de Medi Ambient UNICA-Estudis Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes UT Publicacions de la Càtedra Walter Benjamin Publicacions de la Càtedra Ferrater Mora Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona Estudis de cultura escrita i visual Publicacions de la Càtedra UNESCO Papers de l'IRH IULA (UPF)
eDU-Library
veure totes les sèries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribució
descarrega els catàlegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prèvia per correu electrònic a l'adreça o per telèfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sèries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribució | Descàrrega de catàlegs | Contacte

Edicions A Petició, SL © 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secció 8, full núm. GI-31787, inscripció 1a