Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

Publicacions de l'ICRPC

De l'Āfrica a l'Antropologia

Assaigs en homenatge a Lluís Mallart

Michael Houseman, Ramon Sarrķ Maluquer (Ed.)

Ediciķ en format paper

coberta

En aquest volum d’homenatge a Lluís Mallart, un grup d’acadèmics catalans i francesos, especialitzats en Àfrica, l’estudi antropològic dels rituals o l’antropologia mèdica, ofereixen unes mostres del seu treball i del seu agraïment a qui ha estat un mestre i autor de referència.
Lluís Mallart i Guimerà es convertí a l’antropologia després d’una llarga experiència a l’Àfrica com a missioner, i va esdevenir un reconegut professor d’antropologia primer a França i més tard a Catalunya on, en les últimes dècades, s’ha dedicat a formar noves generacions d’antropòlegs i a consolidar la seva pròpia obra catalana i francesa.
Els autors aquí reunits representen només la punta de l’iceberg de les moltíssimes persones que, tant a França com a a Catalunya, es consideren alumnes, col·legues o amics d’en Lluís, un català universal la influència del qual es deixa sentir no només en ambós costats dels Pirineus, sinó també en l’antropologia i en els estudis africanistes en general i, sens dubte, en molts cors africans també.

Comanda

21,15 €

ISBN: 978-84-9984-262-2
DL: GI-1.812-2014

302 pāgines
15,5 x 23,5 cm
Rústica
Idiomes: catalā, francčs

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
Publicacions de l'ICRPC BHR (Biblioteca d'Histōria Rural) Cātedra Promociķ de la Salut Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes IULA (UPF) Publicacions de la Cātedra Walter Benjamin Publicacions de la Cātedra UNESCO Publicacions de la Cātedra Ferrater Mora Papers de l'IRH Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona Quaderns de Medi Ambient UNICA-Estudis UT Estudis de cultura escrita i visual Publicacions de l'ICRPC
eDU-Library
veure totes les sčries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciķ
descarrega els catālegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prčvia per correu electrōnic a l'adreįa o per telčfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sčries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciķ | Descārrega de catālegs | Contacte

Edicions A Peticiķ, SL Š 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnolōgic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciķ 8, full núm. GI-31787, inscripciķ 1a