Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

UNICA-Estudis

La campanya fragmentada

Comunicaciˇ polÝtica i comportament electoral a les eleccions catalanes de 2010

Arantxa Capdevila Gˇmez, Carles Pont Sorribes (Ed.)

e-book e-pub Llibre electr˛nic en format EPUB

coberta

La campanya electoral de les eleccions autonòmiques de 2010, que es va desenvolupar amb el transfons d’una crisi econòmica que començava a despuntar amb força, va estar marcada políticament per tres fets. En primer lloc, pel desgast del govern tripartit després d’una difícil convivència de dues legislatures. En segon lloc, per la certesa d’uns resultats que donaven com a guanyadora a CiU tot i que, sense assegurar-li la majoria absoluta. I per últim, per una ampliació sense precedents del nombre de partits polítics presents en l’escenari electoral català que va fer que en aquesta campanya hi hagués una clara fragmentació en les posicions i en els discursos tant polítics com mediàtics, així com en les opcions de vot de l’electorat.

Aquest estudi aborda l’anàlisi de la campanya de 2010 des de perspectives i metodologies  complementàries en el marc de la comunicació política. És el cinquè estudi dedicat a les campanyes electorals catalanes després del anteriors corresponents a les eleccions de 1995, 1999, 2003 i 2006. Diferents equips d’experts i analistes (F. Pallarés, C. Pont, M. Mauri, M. Obradors, S. Cortiñas, I. Di Bonito, D. Domingo, F. Guerrero, L. Gómez, J. Gifreu, T. Airia, T. Moya, F. Sàez, E. Xicoy, E. Pujadas, O. Pérez, M. Oliva, J. Pericot, A. Capdevila, T. Verge, R. Besalú, S. Bermúdez) examinen els aspectes més rellevants de la campanya i les seves repercussions en l’electorat.

Afegir a la cistella. LlicŔncia de descÓrregadescÓrrega Afegir a la cistella. LlicŔncia de lecturalectura online

6,72 € (llicŔncia de descÓrrega)
1,70 € (llicŔncia de lectura online)

ISBN: 978-84-9984-176-2
DL: GI.1742-2012

EPUB
Idiomes: catalÓ

 

Protecciˇ dels fitxers epub

Els fitxers epub estan protegits amb DRM Social de dos tipus:
1) DRM Social visible: nom del propietari del document.
2) DRM Social invisible: codi alfanumŔric intern. Aquest codi relaciona de manera indistinta el propietari i el fitxer.

 


fi llibre
 

llibres, notÝcies, novetats?

Cerca
UNICA-Estudis UT Papers de l'IRH Publicacions de la CÓtedra Ferrater Mora Publicacions de l'ICRPC Publicacions de la CÓtedra UNESCO Estudis de cultura escrita i visual Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona BHR (Biblioteca d'Hist˛ria Rural) Quaderns de Medi Ambient IULA (UPF) Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes CÓtedra Promociˇ de la Salut Publicacions de la CÓtedra Walter Benjamin UNICA-Estudis
eDU-Library
veure totes les sŔries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciˇ
descarrega els catÓlegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prŔvia per correu electr˛nic a l'adreša o per telŔfon.

á

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | SŔries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciˇ | DescÓrrega de catÓlegs | Contacte

Edicions A Peticiˇ, SL ę 2008. CIF B17741240.
Parc CientÝfic i Tecnol˛gic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciˇ 8, full n˙m. GI-31787, inscripciˇ 1a