Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona

The musealization of the Roman villas

Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, Grup de Recerca Arqueològica del Pla de l’Estany, UMR 5140 Achéologie des Societés Méditerranéennnes de Lattes-Montepellier, Université de Pau et des Pays de l’Adour (Ed.)

pàgines a color

coberta

El volum que teniu a les mans marca l’inici d’una nova etapa dins la sèrie Studies on the Rural Wold in the Roman Period i de les corresponents Taules Rodones anuals que en constitueixen la base. Per començar aquesta nova etapa hom va creure convenient centrar-se en la temàtica relativa a la museïtzació i presentació al públic de les vil·les romanes. Les contribucions que s’hi recullen ofereixen una completa diagnosi de l’estat en què es troben la major part dels jaciments rurals de les àrees estudiades i, també, una àmplia panoràmica de les diverses solucions aplicades en els àmbits de la protecció, consolidació, restauració i presentació de les restes arqueològiques.

Algunes de les experiències presentades proporcionen, finalment, també alguns elements per valorar la posada en marxa dels serveis de visites i d’atenció al públic i, per tant, per poder valorar fins a quin punt podem fer rendible social i econòmicament la recerca arqueològica.

Comanda

36,54 €

ISBN: 978-84-9984-119-9
DL: GI-1.317-2011

192 pàgines
21 x 29,7 cm
Rústica amb solapes, cosit
Idiomes: català, francès, castellà, anglès

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona Publicacions de la Càtedra Ferrater Mora IULA (UPF) Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes Papers de l'IRH UT Publicacions de la Càtedra UNESCO BHR (Biblioteca d'Història Rural) Publicacions de l'ICRPC Quaderns de Medi Ambient Publicacions de la Càtedra Walter Benjamin Càtedra Promoció de la Salut UNICA-Estudis Estudis de cultura escrita i visual Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona
eDU-Library
veure totes les sèries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribució
descarrega els catàlegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prèvia per correu electrònic a l'adreça o per telèfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sèries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribució | Descàrrega de catàlegs | Contacte

Edicions A Petició, SL © 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secció 8, full núm. GI-31787, inscripció 1a