Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

IULA (UPF)

Objetividad científica y lenguaje: la terminología de las ciencias de la salud

M. Teresa Cabré i Castellví, Rosa Estopā Bagot (Ed.)

Serie Activitats, 16

e-book e-pub Ediciķ en format electrōnic (EPUB)

coberta

Objetividad científica y lenguaje: la terminología de las ciencias de la salud presenta les conferències d'inauguració i clausura de l'Escola Internacional d'Estiu de Terminologia a càrrec del doctor Salvador Reguant (La terminología científica: un ámbito de interés para la humanidad actual) i del doctor Cecilio Garriga (Lengua y ciencia: reflexiones lingüísticas de los científicos en los siglos XVIII y XIX), respectivament; i les aportacions del IV Simposi Internacional d'Estiu de Terminologia. Els simposis d'estiu organitzats per IULATERM són trobades interdisciplinàries d'especialistes interessats en terminologia en els quals es debaten temes monogràfics. En aquesta quarta edició es va abordar el tema de l'objectivitat científica i el llenguatge en les ciències de la salut a través de la presentació de quatre ponències-marc, que són La medicina y su lenguaje: del mitos al logos, presentada per la doctora Bertha M. Gutiérrez; Hacer ciencia de la salud: los diagnósticos y el conocimiento de las enfermedades, a càrrec del doctor Josep L. Barona; Ocultación del pensamiento científico, a càrrec del doctor Tobeña; i Los escollos de la comunicación científica, presentada pel doctor Xavier Fuentes; i de comunicacions externes relacionades amb la temàtica del simposi. El Simposi va finalitzar amb la celebració de la taula rodona Ciencias de la salud y lenguaje i la lectura de les conclusions de l'esdeveniment que s'inclouen també en aquest volum.

Afegir a la cistella. Llicčncia de descārregadescārrega Afegir a la cistella. Llicčncia de lecturalectura online

6,64 € (llicčncia de descārrega)
1,70 € (llicčncia de lectura online)

ISBN: 978-84-92707-38-6
DL: GI-604-2010

197 pāgines
EPUB
Idiomes: castellā

 

Protecciķ dels fitxers epub

Els fitxers epub estan protegits amb DRM Social de dos tipus:
1) DRM Social visible: nom del propietari del document.
2) DRM Social invisible: codi alfanumčric intern. Aquest codi relaciona de manera indistinta el propietari i el fitxer.

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
IULA (UPF) Papers de l'IRH Publicacions de la Cātedra Ferrater Mora UT Quaderns de Medi Ambient Publicacions de la Cātedra Walter Benjamin Cātedra Promociķ de la Salut Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes Publicacions de l'ICRPC BHR (Biblioteca d'Histōria Rural) Estudis de cultura escrita i visual Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona UNICA-Estudis Publicacions de la Cātedra UNESCO IULA (UPF)
eDU-Library
veure totes les sčries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciķ
descarrega els catālegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prčvia per correu electrōnic a l'adreįa o per telčfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sčries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciķ | Descārrega de catālegs | Contacte

Edicions A Peticiķ, SL Š 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnolōgic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciķ 8, full núm. GI-31787, inscripciķ 1a