Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

IULA (UPF)

Informaciķn y documentaciķn digital

Lluís Codina Bonilla, María del Valle Palma, Mari Carmen Marcos Mora, Cristōfol Rovira Fontanals

Serie Materials, 3

paper

coberta

Institut Universitari de Lingüística Aplicada.
Sèrie Materials, 3.

Ja no podem imaginar el món de la ciència i la cultura sense la documentació digital. En realitat, ja no és concebible cap parcel·la de l'activitat humana sense la influència positiva de la documentació digital que tant ha ajudat a la difusió i la promoció del coneixement. Per descomptat, el món digital té també aspectes foscos. D'ambdues coses, ha d'ocupar-se la documentació: de les positives per estendre-les a la major part possible dels ciutadans, i de les negatives, per mitigar-les o suprimir-les si fos possible. Ara bé, per a qualsevol programa d'estudi necessitem conceptes, idees i eines intel·lectuals. És per això que un primer capítol està dedicat a una de les més reconegudes tècniques d'investigació en ciències socials en general i en les ciències de la documentació en particular, l'estudi de cas. Els altres capítols se centren en aspectes del món digital: les interfícies d'usuari i els catàlegs en línia de les biblioteques; la indústria de la publicació i la informació digital, i els elements que proporcionen qualitat i facilitat d'ús a llocs web.

Comanda

21,15 €

ISBN: 978-84-96367-09-8
DL: GI-981-2004

182 pāgines
17 x 24 cm
Rústica amb solapes, fresat
Idiomes: castellā

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
IULA (UPF) Estudis de cultura escrita i visual Publicacions de l'ICRPC Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona Publicacions de la Cātedra UNESCO Cātedra Promociķ de la Salut UNICA-Estudis BHR (Biblioteca d'Histōria Rural) UT Papers de l'IRH Quaderns de Medi Ambient Publicacions de la Cātedra Walter Benjamin Publicacions de la Cātedra Ferrater Mora IULA (UPF)
eDU-Library
veure totes les sčries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciķ
descarrega els catālegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prčvia per correu electrōnic a l'adreįa o per telčfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sčries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciķ | Descārrega de catālegs | Contacte

Edicions A Peticiķ, SL Š 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnolōgic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciķ 8, full núm. GI-31787, inscripciķ 1a