Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

IULA (UPF)

Objetividad científica y lenguaje: la terminología de las ciencias de la salud

M. Teresa Cabré i Castellví, Rosa Estopā Bagot (Ed.)

Serie Activitats, 16

Ediciķ en format paper

coberta

Institut Universitari de Lingüística Aplicada (IULA).
Universitat Pompeu Fabra.
Sèrie Activitats, 16.

Objetividad científica y lenguaje: la terminología de las ciencias de la salud presenta les conferències d'inauguració i clausura de l'Escola Internacional d'Estiu de Terminologia a càrrec del doctor Salvador Reguant (La terminología científica: un ámbito de interés para la humanidad actual) i del doctor Cecilio Garriga (Lengua y ciencia: reflexiones lingüísticas de los científicos en los siglos XVIII y XIX), respectivament; i les aportacions del IV Simposi Internacional d'Estiu de Terminologia. Els simposis d'estiu organitzats per IULATERM són trobades interdisciplinàries d'especialistes interessats en terminologia en els quals es debaten temes monogràfics. En aquesta quarta edició es va abordar el tema de l'objectivitat científica i el llenguatge en les ciències de la salut a través de la presentació de quatre ponències-marc, que són La medicina y su lenguaje: del mitos al logos, presentada per la doctora Bertha M. Gutiérrez; Hacer ciencia de la salud: los diagnósticos y el conocimiento de las enfermedades, a càrrec del doctor Josep L. Barona; Ocultación del pensamiento científico, a càrrec del doctor Tobeña; i Los escollos de la comunicación científica, presentada pel doctor Xavier Fuentes; i de comunicacions externes relacionades amb la temàtica del simposi. El Simposi va finalitzar amb la celebració de la taula rodona Ciencias de la salud y lenguaje i la lectura de les conclusions de l'esdeveniment que s'inclouen també en aquest volum.

Comanda

22,12 €

ISBN: 978-84-96367-07-4
DL: GI-979-2004

197 pāgines
17 x 24 cm
Rústica amb solapes, fresat
Idiomes: castellā

 


fi llibre
 

llibres, notícies, novetats?

Cerca
IULA (UPF) UT BHR (Biblioteca d'Histōria Rural) Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona Cātedra Promociķ de la Salut Publicacions de la Cātedra UNESCO UNICA-Estudis Publicacions de la Cātedra Ferrater Mora Estudis de cultura escrita i visual Publicacions de la Cātedra Walter Benjamin Publicacions de l'ICRPC Papers de l'IRH Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes Quaderns de Medi Ambient IULA (UPF)
eDU-Library
veure totes les sčries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciķ
descarrega els catālegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prčvia per correu electrōnic a l'adreįa o per telčfon.

 

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | Sčries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciķ | Descārrega de catālegs | Contacte

Edicions A Peticiķ, SL Š 2008. CIF B17741240.
Parc Científic i Tecnolōgic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciķ 8, full núm. GI-31787, inscripciķ 1a