Documenta UniversitariaDocumenta Universitaria

 

Usuari desconegut no connectat Entra  |  Em vull donar d'alta

IULA (UPF)

Literalidad y dinamicidad en el discurso econˇmico

VI Actividades de IULATERM de Verano (9-12 de julio de 2007)

M. Teresa CabrÚ i CastellvÝ, Carme Bach Martorell, Carles TebÚ Soriano (Ed.)

Activitats 21

paper

coberta

Durant la primera quinzena de juliol de 2007 es van celebrar a la Universitat Pompeu Fabra les VI Activitats d'Estiu IULATERM: l'Escola Internacional d'Estiu de Terminologia i el Simposi Internacional de Terminologia. Aquesta sisena edició del Simposi es va dedicar a les interrelacions de la terminologia amb l'economia, centrades en l'eix literalitat i dinàmica, propi del discurs econòmic.  

En aquest nou volum de la Sèrie Activitats de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada s'inclouen, en una primera part, els textos de les tres ponències centrals del VI Simposi Internacional de Terminologia: Dificultades prácticas en el desarrollo de la terminología económica orientada a la traducción, per Adriana Russo; The English Language and Economic Terminology: An Application to Catalan, per Joaquim Silvestre; i La terminologie au service du discours en anglais economique, per Catherine Resche. En un segon bloc, es presenten les diferents comunicacions que van tenir lloc al llarg de les jornades del Simposi, a càrrec de destacats especialistes en la matèria. En la darrera part del volum, es troba la taula rodona que tancava el Simposi, en la qual van participar Ieda Maria Alves, Mariangela i Teixidor, Catherine Resche i Josefa Gómez de Enterría, sota la cordinación de Lisa Gilbert. I el volum es tanca amb la conferència de cloenda de la VI Escola Internacional d'Estiu de Terminologia, Neologia i camps d'especialitat en premsa, que va presentar Gloria Guerrero.

Comanda

26,92 €

ISBN: 978-84-96742-68-0
DL: B-54.050-2008

324 pÓgines
16 x 23,5 cm
R˙stica amb solapes, fresat
Idiomes: castellÓ, anglŔs, francŔs, catalÓ, portuguŔs

 


fi llibre
 

llibres, notÝcies, novetats?

Cerca
IULA (UPF) UT Estudis de cultura escrita i visual Publicacions de l'ICRPC Publicacions de la CÓtedra Walter Benjamin BHR (Biblioteca d'Hist˛ria Rural) Publicacions de l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes Papers de l'IRH UNICA-Estudis Publicacions del Laboratori d'Arqueologia i Prehistoria de la Universitat de Girona CÓtedra Promociˇ de la Salut Quaderns de Medi Ambient Publicacions de la CÓtedra Ferrater Mora Publicacions de la CÓtedra UNESCO IULA (UPF)
eDU-Library
veure totes les sŔries de Documenta Universitaria
veure tots els e-books de Documenta Universitaria
edita amb nosaltres
Distribuciˇ
descarrega els catÓlegs de Documenta Universitaria

902 44 00 12

A fi de proporcionar el millor servei possible, per a visites i entrevistes personals concerteu cita prŔvia per correu electr˛nic a l'adreša o per telŔfon.

á

de dilluns a divendres de 8.45 a 14.00

 

Qui som DU | SŔries i llibres | Edita amb nosaltres | Distribuciˇ | DescÓrrega de catÓlegs | Contacte

Edicions A Peticiˇ, SL ę 2008. CIF B17741240.
Parc CientÝfic i Tecnol˛gic de la UdG. Edifici Giroempren - Despatx A1.18. C/ Pic de Peguera 11. 17003, Girona - Tel. +34 902 44 00 12 - Fax +34 972 18 34 57
inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 1919, Foli 108, Secciˇ 8, full n˙m. GI-31787, inscripciˇ 1a